Forum Locatii Evenimente
Septembrie 08, 2010, 03:37:17 am *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți: SMF - Just Installed!

Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Autentificare Creează un cont  
Pagini: 1 [2]
  Imprimă  
Autor Subiect: Alegerea cat mai buna a unui restaurant  (Citit de 1353 ori)
0 Utilizatori și 1 Vizitator pe acest subiect.
floryflory
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #20 : Octombrie 08, 2009, 10:33:58 pm »

Eu una observ ca desi e criza, s-au deschis multe restaurante sau sali de evenimente noi. Nu stiu cum e situatia celor care se inchid (ca banuiesc eu ca se si inchid unele). Chiar ar fi o idee de subiecte noi: restaurante care s-au inchis si restaurante noi deschise.
Si ca sa vin la subiectul de aici, eu n-as alege niciodata un restaurant doar dupa recomandari. Trebuie sa le vezi, sa afli toate amanuntele (meniuri, conditii, avans, etc.) si doar apoi te poti decide. Altfel risti .... un dezastru.
Memorat
lety.alex
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #21 : Februarie 23, 2010, 02:34:51 pm »

Mie una mi se pare foarte importanta calitatea mancarii. Pana la urma poate arata superb locatia, dar de mancat nu mananci aranjamente din trandafiri si faduri de organza. Daca pestele e vechi sau cartofii nefacuti.... sign3
Sigur ca e important sa arate bine, dar eu zic sa va uitati si la ce servesc acolo. Chiar ca si clienti anonimi, inainte sa deschideti orice dicutie de nunta (ca sa nu va duca cu presul - adica sa-si dea silinta doar ca sa semnati cu ei).
Va pup si sa va mearga bine la toti!
Memorat
Pagini: 1 [2]
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagină creată în 4.495 secunde cu 20 cereri.