Despre noi

Sala de evenimente Ambasador Oradea este creata din inspiratia unor designeri cu recunoastere internationala, influentati de luxul celor mai prestigioase sali de evenimente din orient.

Arta gastronomica este asigurata de catre chefi, care au participat la concursurile nationale si internationale de gastronomie si care le-au adus acestora numeroase premii si recunoasterea atat in plan national cat si pe plan international. Priceperea si experienta acestora este pusa la dispozitia oaspetilor cu ajutorul unor meniuri de exceptie.

Ambasador Oradea are o capacitate de aproximativ 550 persoane. Avem posibilitatea ca prin impartirea salii, sa cream doua sali, una cu o capacitate de pana la 150 persoane si cea de a doua cu o capacitate de pana la 350 persoane. In acest fel, orice tip de eveniment, indiferent de numarul de invitati, va putea fi organizat in cele mai bune conditii. Am intentionat ca prin aceasta compartimentare sa putem organiza orice tip de eveniment inrtre 50 si 550 de persoane.

Echipa de ospatari si barmani este atent aleasa astfel incat servirea sa fie facuta la cele mai inalte standarde. Dorim ca evenimentul dumneavoastra sa fie unic, astfel incat invitatii sa se simta ca si cum au evadat din cotidian si sunt invitatii unor persoane de rang regal.

Ambasador Oradea este sala ideala si pentru organizari de evenimente corporate, conferinte, seminarii, intalniri si diverse lansari de produse. Aici veti intalni o echipa profesionista care se va ocupa ca evenimentul dumneavoastra sa se ridice la cele mai inalte standarde.

Capacitate locatie
550 persoane
Facilitati locatie
  • SISTEM SONORIZARE
  • WI-FI
  • PARCARE
  • PLATA CU CARDUL
Cum ajungi la Ambasador Oradea din Oradea, Bihor
Calea Aradului, nr. 87
Oradea, judet: Bihor
Trimite un mesaj reprezentantului Ambasador Oradea

Evenimentele Mele

Pentru a avea acces la evenimentele planificate, trebuie sa fii autentificat.