Despre noi

Nunta ta de vis poate deveni realitate în hotelul nostru! Destinaţie la înălţime pentru a sărbători unirea destinelor sau o zi specială, Ana Hotels Sport aduce magia momentelor de neuitat şi a peisajelor de vis din Poiana Braşov.

Organizați-vă evenimentul special într-una dintre locațiile noastre de evenimente, luminate natural, cu vedere la stațiune - sau schimbați-vă jurămintele în aer liber, la baza muntelui luxuriant; oricum ar fi, poți fi sigur că nunta ta aici, în Poiana Brașov, va fi cu adevărat specială. Organizatorii noștri de nunți vă vor ajuta cu fiecare detaliu, de la selecția meniului, la muzică live și decoruri unice.

Ana Ballroom şi sala Tisa pot găzdui evenimente ample, de până la 250 de invitaţi, datorită interiorului generos şi a dotărilor audio-video moderne. Cu o terasă impresionantă şi un foaier special amenajat în stil cocktail pentru recepţie, Ana Ballroom are un spaţiu flexibil, cu 4 module care se pot adapta nunților de orice dimensiune. Pentru petreceri cu un număr restrâns de invitaţi, cele două module ale sălii Tisa oferă aceeaşi atmosferă intimă şi elegantă a unei seri de neuitat.

Capacitate locatie
Banquet: Banquet 250 persoane
Spatii evenimente

Ana Hotels Sport - Conferinte

Facilitati locatie
  • SISTEM SONORIZARE
  • WI-FI
  • PARCARE
  • TERASA
  • PLATA CU CARDUL
  • Aer conditionat
Cum ajungi la Ana Hotels Sport - Evenimente din Poiana Brasov, Brasov
Strada Valea Draga
Poiana Brasov, judet: Brasov
Trimite un mesaj reprezentantului Ana Hotels Sport - Evenimente

Evenimentele Mele

Pentru a avea acces la evenimentele planificate, trebuie sa fii autentificat.