Despre noi

Angelis Ballroom, situat în Ghimbav, Brașov, este destinația perfectă pentru organizarea evenimentelor speciale, oferind două săli elegante și versatile, ideal adaptate pentru nunti, botezuri, petreceri private și alte evenimente.

Fiecare sală de eveniment de la Angelis Ballroom este amenajată cu gust și atenție la detalii, oferind un decor elegant și modern, care poate fi personalizat în funcție de preferințele și tematica evenimentului dumneavoastră. Dotate cu echipamente audiovizuale de înaltă calitate și sisteme de iluminat ambiental, sălile creează o atmosferă captivantă și plăcută pentru o experiență de neuitat.

Echipa profesionistă de organizatori de evenimente de la Angelis Ballroom vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta să planificați și să coordonați fiecare aspect al evenimentului dumneavoastră, de la alegerea meniului și a decorului până la organizarea divertismentului și a altor detalii importante. Cu servicii impecabile și atenție la fiecare cerință a clienților, Angelis Ballroom se remarcă ca fiind unul dintre locurile de top pentru evenimente din zona Brașovului, garantând o experiență de neuitat pentru dumneavoastră și invitații dumneavoastră.

Capacitate locatie
Facilitati locatie
  • WI-FI
  • PARCARE
  • TERASA
  • PLATA CU CARDUL
Cum ajungi la Angelis Ballroom din Ghimbav, Brasov
Calea Brasovului, nr. 2
Ghimbav, judet: Brasov
Trimite un mesaj reprezentantului Angelis Ballroom

Evenimentele Mele

Pentru a avea acces la evenimentele planificate, trebuie sa fii autentificat.