Despre noi

Ave Hotel Victoriei este locul in care ospitalitatea cu personalitate reprezinta amintirea de suflet cu care fiecare client ne paraseste. Va multumim ca ne-ati ales pe noi si va rasplatim prin facilitatile oferite: camere spatioase, mini bucatarie utilata complet, aer conditionat, baie cu jacuzzi, semineu (in apartament), lenjerii din bumbac satinat extrem de confortabile, mese de lucru si internet Wi-Fi gratuit pentru aceia dintre dumneavoastra care calatoresc in interes de serviciu.

Ne face placere sa ne delectam clientii cu gusturi rafinate, cu specialitati aparte in cadrul restaurantului din incinta hotelului nostru, unde va veti putea bucura de seri speciale organizate pentru cei care ne trec pragul pentru a se bucura de o experienta inedita. Clientii nostri se vor bucura de programele special organizate pentru ei, de seri de karaoke, de premii, discount-uri si oferte promotionale, de prioritate la rezervari si de participarea automata la tombolele si concursurile organizate de Ave Hotel Victoriei in scopul de a face astfel incat timpul petrecut in Bucuresti sa fie cat mai placut si sa constituie o amintire de neuitat, dar si o experienta de repetat cat mai curand.

Dorim sa te simti bine si sa spargem bariera luxului. Boutique Hotel Victoriei te intampina cu studiouri si camere spatioase cu balcon si un apartament cu semineu. Toate sunt dotate cu chicineta si localizate convenabil langa un restaurant-bar cu preparate gustoase.  Fiind la doar cateva minute de centrul orasului ai acces la parcuri, magazine non-stop, distractii si alte puncte de interes.

Boutique Hotel Victoriei ofera facilitati business si corporate, sali de conferinta dotate complet si servicii complementare.

Capacitate locatie
Facilitati locatie
  • FLIPCHART / WHITEBOARD
  • ECRAN PROIECTIE
  • WI-FI
  • CAZARE
  • PLATA CU CARDUL
  • Receptie 24 de ore
  • Sali conferinta
  • Aer conditionat
Cum ajungi la Ave Hotel Bucuresti din Bucuresti Sector 1, Bucuresti
Strada Maltopol, nr. 22
Bucuresti Sector 1, judet: Bucuresti
Trimite un mesaj reprezentantului Ave Hotel Bucuresti

Evenimentele Mele

Pentru a avea acces la evenimentele planificate, trebuie sa fii autentificat.