Despre noi

Bistro Ballroom Center din Cluj este o destinație de top pentru organizarea unei varietăți de evenimente, oferind patru săli elegante și spațioase, fiecare având propria sa atmosferă distinctă. Sala Grande impresionează cu capacitatea sa de a găzdui până la 700 de persoane, fiind potrivită pentru evenimente mari și grandioase. Cu o decorare impresionantă și dotări moderne, Sala Grande este alegerea ideală pentru nunți majestuoase, conferințe ample sau alte evenimente de amploare.

Sala Afrodita, cu o capacitate de până la 450 de persoane, emană eleganță și rafinament, oferind un cadru intim și exclusivist pentru diverse ocazii speciale. Cu o ambianță sofisticată și o decorare deosebită, Sala Afrodita este potrivită pentru nunți elegante, botezuri sau petreceri private.

Sala Extravaganza este locul ideal pentru evenimente de dimensiuni medii, având o capacitate de până la 300 de persoane. Cu un design modern și dotări de ultimă generație, Sala Extravaganza este potrivită pentru petreceri corporate, cocktail-uri sau evenimente tematice.

Sala Palace, cu o capacitate de până la 240 de persoane, oferă un cadru intim și elegant pentru evenimente mai restrânse. Cu o atmosferă plină de rafinament și un design clasic, Sala Palace este perfectă pentru petreceri private, dineuri sau alte evenimente selecte.

Capacitate locatie
700 persoane
Facilitati locatie
  • SISTEM SONORIZARE
  • WI-FI
  • PARCARE
  • PLATA CU CARDUL
  • MICROFON
Cum ajungi la Bistro Ballroom Center din Cluj-napoca, Cluj
Str. Bobalnei, nr. 66
Cluj-napoca, judet: Cluj
Trimite un mesaj reprezentantului Bistro Ballroom Center

Evenimentele Mele

Pentru a avea acces la evenimentele planificate, trebuie sa fii autentificat.