Despre noi

Galla este situată în inima pădurii dar totuși în Timișoara. Drumul spre sală este amplificat de frumusețea naturii și cadrul iluminat format din arbori și verdeață, oferind o bună introducere spre locul unde urmează să fie creionată cea mai frumoasă poveste.

La Galla puteți alege una dintre cele 2 săli de evenimente concepute special pentru a satisface orice rod al imaginației tuturor celor care ne vor trece pragul. Primirea invitaților se va face într-un lobby grandios în care stilul și arhitectura cu siguranță îți vor crea emoție.

Prima sală dispune de o capacitate de până la 70 persoane, fiind astfel locul ideal pentru orice fel de eveniment care se dorește a fi mai intim. Frumusețea decorului și generozitatea spațiului oferă tabloul perfect al unui eveniment reușit.

A două sală dispune de o capacitate de până la 300 persoane, găzduind evenimente grandioase în care luxul se găsește și în cel mai mic detaliu. Atenția la detalii, alegerea finisajelor și lipsa stâlpilor centrali vor face că invitații să se simtă “ca în primul rand”, indiferent de poziționarea acestora în incinta sălii. Arhitectura și frumusețea decorului sunt puse în evidență de lumina naturală care pătrunde prin geamurile înalte atent poziționate.

Ambele săli de evenimente dispun de un bar lounge cochet unde invitații se pot revigora cu băuturi fine și cocktailuri speciale.

Galla Events este locul unde povestea ta prinde contur, în care eleganța și luxul îmbracă emoția în pasiune! Galla este noul concept de sală pentru evenimente din Timișoara.

Capacitate locatie
300 persoane
Facilitati locatie
  • SISTEM SONORIZARE
  • WI-FI
  • PARCARE
  • TERASA
  • PLATA CU CARDUL
Cum ajungi la Galla Events din Timisoara, Timis
Calea Dorobanților, nr. 96
Timisoara, judet: Timis
Trimite un mesaj reprezentantului Galla Events

Evenimentele Mele

Pentru a avea acces la evenimentele planificate, trebuie sa fii autentificat.