Despre noi

SALON CLASIC

Pentru ca stilul si eleganta nu se demodeaza niciodata, cu siguranta nu vei da gres daca vei alege Salonul Clasic. Un spatiu elegant, luminous si cald, incununat de superbe candelabra ce amintesc de salile de bal de odinioara. Salonul este situat la etajul 1, cu intrare dinspre B-dul. Mihail Kogalniceanu si are o capacitate intre 130 si 200 de persoane.

SALON MODERN

Salonul MODERN, cel mai spatios dintre cele 4 saloane, are o capacitate intre 180 si 350 de persoane si este situat la etajul 1, cu intrare dinspre B-dul. Mihail Kogalniceanu. Cu o atentie excelenta la detalii, acest salon pastreaza linia clasica, insa picturile si detaliile moderniste, il diferentiaza.

SALON EPOQUE

Pentru evenimentele organizate in salonul Epoque, conceptual de “La Belle Epoque”, poate devenii tematica ideala, sugerand o perioada infloritoare in toate domeniile: muzica, literature, teatru, arta vizuala, moda, stiinta, economie. Capacitatea salonului este intre 120 si 180 de personae si este situat la parter cu intrare dinspre strada Mihail Kogalniceanu.

SALON PALTIN

Salonul Paltin are un design pretios fiind imbracat in lemn de paltin. Paltinul este considerat arborele cu cea mai inalta vibratie sonora, fiind denumit si "paltinul care canta", multe instrumente musicale precum viori, fiind confectionate din acest material. Acest detaliu pretios care imbraca Salonul Clasic, imbratiseaza muzica si sustine fericirea si veselia evenimentului dumneavoastra.

Capacitatea salonului este intre 80 si 140 de personae si este situat la parter cu intrare dinspre B-dul. Mihail Kogalniceanu.

Capacitate locatie
350 persoane
Facilitati locatie
  • VIDEOPROIECTOR / RETROPROIECTOR
  • SISTEM SONORIZARE
  • WI-FI
  • PARCARE
  • PLATA CU CARDUL
  • MICROFON
  • Aer conditionat
Cum ajungi la Grand Restaurant din Brasov, Brasov
B-dul Mihail Kogalniceanu, Nr. 15
Brasov, judet: Brasov
Trimite un mesaj reprezentantului Grand Restaurant

Evenimentele Mele

Pentru a avea acces la evenimentele planificate, trebuie sa fii autentificat.