Despre noi

Terasa Viilor din Alba Iulia își deschide porțile către o experiență gastronomică autentică într-un decor idilic. Situată în mijlocul naturii, terasa oferă o panoramă încântătoare asupra împrejurimilor, creând un cadru relaxant și pitoresc pentru clienții săi.

Meniul divers și bogat în arome este compus din delicii culinare tradiționale românești, preparate cu atenție la detalii și pasiune pentru autenticitate. De la bucate locale autentice până la opțiuni internaționale, fiecare preparat reprezintă o călătorie culinară prin gusturi autentice și ingrediente proaspete. Terasa este locul perfect pentru cei care doresc să savureze o masă în aer liber într-un cadru prietenos și relaxant.

Cu o echipă dedicată și ospitalieră, Terasa Viilor devine un punct de întâlnire plăcut, fie că vă aflați în căutarea unui loc de petrecere a unui eveniment special sau doar doriți să vă bucurați de o atmosferă autentică și de preparate delicioase. Această oază culinară aduce farmecul rural în inima Alba Iuliei, oferind clienților o experiență autentică în mijlocul naturii.

Capacitate locatie
Facilitati locatie
  • WI-FI
  • PARCARE
  • TERASA
  • PLATA CU CARDUL
Cum ajungi la Terasa Viilor din Alba Iulia, Alba
Str. Francisca, nr. 4B
Alba Iulia, judet: Alba
Trimite un mesaj reprezentantului Terasa Viilor
  • Adresa

    Str. Francisca, nr. 4B,
    Localitate/Sector: Alba Iulia, Judet: Alba

Evenimentele Mele

Pentru a avea acces la evenimentele planificate, trebuie sa fii autentificat.