Despre noi

Inca de la intrare veti face cunostinta cu bunul gust si eleganta restaurantului si aerul clasic oferit de mobilierul ce imbraca intreaga locatie, imbinand armonios liniile arhitecturale moderne cu elementele naturale, mizand pe simplitatea si functionalitatea formelor.

Calatoria gastronomica incepe in Restaurantul Ferdinand Magellan, in acest cadru generos de peste 620 m², cu o estetica minimalista si o priveliste incantatoare spre foisorul Dias, cu acces catre terasa si gradina interioara, totul creand o experienta satisfacatoare. Perfect situat la parter, in apropiere de receptia hotelului, cu intrare interioara si exterioara, cu spatii modulare invadate de lumina calda si naturala, Restaurantul Ferdinand Magellan devine locatia ideala pentru orice tip de eveniment, de la petreceri private de 20 persoane, pana la evenimente de amploare de 650 persoane.

Deschis de la primele semne de primavara, foisorul Dias din fata restaurantului se transforma in coltul primitor de natura, un loc unde totul vorbeste despre relaxare, mancare delicioasa, bauturi aromate si muzica in surdina.

Ferit de zgomotul si aglomeratia orasului, deschis oaspetilor hotelului si celor din exterior mereu in cautarea unui cadru racoros si energie pozitiva, foisorul Dias devine oaza secreta din aer liber, care te ademeneste cu o limonada rece sau cu un smoothie delicios. Verdeata abundenta, podetele arcuite din lemn si balansoarele pereche dau tonul unor seri pline de inspiratie, departe de stresul cotidian. Cald si relaxant, cu un design natural, foisorul Dias este cadrul perfect pentru mese de pranz, cocktail-uri, cine romantice sau evenimente corporate.

Capacitate locatie
Facilitati locatie
  • PARCARE
  • TERASA
  • PLATA CU CARDUL
  • Restaurant cu terasa si bar
  • Aer conditionat
Cum ajungi la Bavaria Blu - Restaurantul Ferdinand Magellan din Constanta, Constanta
Bulevardul Mamaia
Constanta, judet: Constanta
Trimite un mesaj reprezentantului Bavaria Blu - Restaurantul Ferdinand Magellan

Evenimentele Mele

Pentru a avea acces la evenimentele planificate, trebuie sa fii autentificat.