Despre noi

Galla Ballroom este singura locație din Constanța ce deține pavilion pentru evenimente pretabil pentru 400 de invitați. Locație modernă amenajată cu eleganță și bun gust.

Fie că doriți să organizați o nuntă, un botez, un eveniment privat sau o simplă petrecere, acest pavilion este locul ideal pentru desfășurarea unor petreceri caracterizate printr-o atmosferă informală, relaxantă, de vară, proaspată. Dacă aveți în plan un evenimentl plin de viață, de culoare, atunci pavilionul este locația ideală. Sistemul de iluminare cu led, oferă o atmosferă de poveste evenimentului.

Galla Ballroom vă așteaptă să punem împreuna în scenă povestea mult visată. Vă doriți un salon elegant și luxos, o terasă în aer liber sau poate un cort special amenajat? Galla Ballroom vă pune la dispoziție toate aceste locații, tocmai pentru ca evenimentul să fie unul memorabil. Vă puteți bucura de o locație de basm amenajată cu iaz de pește și parcare iluminată nocturn cu o capacitate de 120 de locuri.

Dacă evenimentul dumneavoastră se dorește a fi unul de excepție, Galla Ballroom este soluția ideală pentru o petrecere memorabilă.

Capacitate locatie
400 persoane
Facilitati locatie
  • SISTEM SONORIZARE
  • WI-FI
  • PARCARE
  • TERASA
  • PLATA CU CARDUL
Cum ajungi la Galla Ballroom din Constanta, Constanta
DN39e
Constanta, judet: Constanta
Trimite un mesaj reprezentantului Galla Ballroom

Evenimentele Mele

Pentru a avea acces la evenimentele planificate, trebuie sa fii autentificat.