Despre noi

Hotel Class a fost conceput pentru a oferi maxim de confort clienților săi. Camerele mari, mobilate și decorate într-un stil modern, permit folosirea ideală a spațiului. Culorile calde care învăluie spațiul creează o atmosferă primitoare care destinde pe oricine. Hotel Class face parte din categoria hotelurilor de 3 stele. Îmbină ideea unui hotel confortabil, plin de intimitate cu un design foarte rafinat răspunzând astfel tuturor cererilor și exigențelor contemporane. Hotel Class are 24 de camere și 2 apartamente.

Excelent amplasat, la km 0 al orașului, la mai puțin de 100m de plajă și la 50m distanță de Prefectură și Primăria Municipiului Constanța, în plin centru modern și totodată istoric (în parcul de lângă hotel se pot vedea ruinele cetății Tomis).

Hotel Class Constanța dispune de un număr de 24 de camere și 2 apartamente dispuse pe 3 etaje. Camerele sunt spațioase, luminoase cu o vedere superbă a orașului Constanța. Hotel Class reprezintă alegerea ideală atât pentru turismul de relaxare, cât și pentru cel de afaceri. Hotelul este poziţionat în inima oraşului Constanța, cele mai multe obiective turistice fiind atinse printr-o plimbare de maxim 15 minute iar în doar 5 minute sunteți pe plajă.

Particularitatea ce scoate în evidența Hotel Class Constanta în raport cu amenajarea altor hoteluri de lux este dată de importanța de prim rang acordată lucrărilor de artă plasate în toate spațiile comune ale clădirii. Astfel enumerăm panourile decorative cu bucăți de sticlă topită prin tehnică fuzionării, luminatoarele viu colorate, ferestre pictate deosebit precum și mari ansambluri sculptate. Toate acestea integrând rafinamentul clasic cu stilul modern și actual.

Cu o personalitate arhitecturală ce îmbină tradiționalul și modernul, restaurantul Hotelului Class este un simbol al calității, al rafinamentului și al bunului gust. Meniul bogat și divers vă propune specialități culinare tradiționale dar și internaționale. Cu o capacitate generoasă restaurantul este ideal pentru organizarea evenimentelor private: nunți, petreceri private sau corporate, cocktailuri, banchete. Vă așteptăm și vă stăm la dispoziție cu o capacitate de 60 de locuri.

Oferim specialități gastronomice de o largă diversitate, începând cu preparatele tradiționale și terminând cu cele mai complexe preparete de bucătărie internațională. Barul cu băuturi locale cât și internaționale, răspund oricărui gust și exigență. Atmosfera rafinată oferită de restaurant Class Constanța, atenția pe care personalul restaurantului o oferă fiecărui client și meniul bine ales garantează un prânz sau o cină perfectă la malul mării negre.

Capacitate locatie
Banquet: Banquet 60 persoane
Facilitati locatie
 • FLIPCHART / WHITEBOARD
 • VIDEOPROIECTOR / RETROPROIECTOR
 • ECRAN PROIECTIE
 • SISTEM SONORIZARE
 • WI-FI
 • CAZARE
 • PARCARE
 • PLATA CU CARDUL
 • MICROFON
 • Receptie 24 de ore
 • Restaurant cu terasa si bar
Cum ajungi la Hotel Class Constanta din Constanta, Constanta
Str. Rascoala din 1907, nr. 1
Constanta, judet: Constanta
Trimite un mesaj reprezentantului Hotel Class Constanta

Evenimentele Mele

Pentru a avea acces la evenimentele planificate, trebuie sa fii autentificat.