Despre noi

Conteaza pe noi ca parteneri de incredere pentru organizarea nuntii tale de vis. De la seri de gala cu 400 de invitati pana la adunari intime cu 50 de oameni dragi, bucura-te de cei 1300 mp si de suportul constant al specialistilor nostri in event planning, oameni pasionati de momente reusite.

Iti suntem alaturi pe tot parcursul. De la schitarea planului, la implementarea in detaliu si pana la plecarea ultimului invitat. Suntem dedicati sa realizam evenimentul tau exact cum ti l-ai imaginat. Botezul, aniversarea sau nunta vor ramane o amintire de neuitat pentru invitatii tai, dar in special pentru tine.

Ai la dispozitie 2 sali de evenimente pentru momentele tale speciale:

  • Sala Crown - decorul modern si avangardist definesc cel mai bine sala Crown. Este cea mai buna alegere pentru tine daca vrei ceva elegant, dar iesit din tipare. Cu o capacitate de 250 de locuri, este locul ideal pentru nunti rafinate si evenimente private dar si pentru petreceri corporate si conferinte. Suntem alaturi de tine in toate: meniu la alegere pregatit in bucataria proprie, solutie completa de muzica, lumini, sonorizare si multe altele.
  • Sala Gold - pentru un eveniment de anvergura, Sala Gold promite a fi exact ce ai nevoie. Cu o capacitate de 400 de locuri, amplul spatiu decorat in stil clasic iti da senzatia unui salon imens de bal, potrivit atat pentru nunti si aniversari cat si pentru reuniuni mari de business. Suntem alaturi de tine in toate: meniu la alegere pregatit in bucataria proprie, solutie completa de muzica, lumini, sonorizare si multe altele.
Capacitate locatie
400 persoane
Facilitati locatie
  • WI-FI
  • PARCARE
  • PLATA CU CARDUL
  • Aer conditionat
Cum ajungi la Q Events din Brasov, Brasov
Calea Bucuresti, nr. 229
Brasov, judet: Brasov
Trimite un mesaj reprezentantului Q Events

Evenimentele Mele

Pentru a avea acces la evenimentele planificate, trebuie sa fii autentificat.