Despre noi

Salonul de evenimente al Restaurantului Ardealul din Constanța este un spațiu elegant și versatil, ideal pentru organizarea diverselor evenimente speciale. Cu o capacitate maximă de 180 de persoane, acest salon oferă un cadru intim și rafinat pentru nunți, botezuri, petreceri corporate sau alte ocazii importante.

Decorat cu gust și atenție la detalii, salonul de evenimente al Restaurantului Ardealul impresionează prin atmosfera sa plină de eleganță și căldură. Fiecare detaliu este gândit cu grijă pentru a crea o ambianță memorabilă și plină de farmec, iar echipa experimentată de la restaurant este dedicată să vă ofere o experiență impecabilă.

Cu facilități moderne și un personal calificat, salonul de evenimente al Restaurantului Ardealul vă oferă posibilitatea de a vă personaliza evenimentul conform preferințelor și necesităților dumneavoastră. Indiferent dacă doriți să organizați o petrecere grandioasă sau un eveniment mai restrâns și intim, veți găsi aici un cadru perfect pentru a crea amintiri de neuitat alături de cei dragi.

Capacitate locatie
180 persoane
Facilitati locatie
  • SISTEM SONORIZARE
  • WI-FI
  • PARCARE
  • PLATA CU CARDUL
  • Aer conditionat
Cum ajungi la Restaurant Ardealul din Constanta, Constanta
Strada Oborului, nr. 38
Constanta, judet: Constanta
Trimite un mesaj reprezentantului Restaurant Ardealul

Evenimentele Mele

Pentru a avea acces la evenimentele planificate, trebuie sa fii autentificat.