Despre noi

SERGIANA CENTER, cu cele două saloane îmbogăţite prin amenajări şi dotări, împrumută stil şi caracter oricărei petreceri transformând-o într-un eveniment special.

În acelaşi timp, ofertele noastre sunt recunoscute datorită produselor şi serviciilor de calitate, acestea  fiind de fiecare dată argumentele care-i fac pe oaspeţi să se simtă bine.

Pe de altă parte, configuraţia saloanelor şi a spaţiilor auxiliare, alături de dotări, fac din Sergiana Center locul potrivit pentru organizarea oricărui eveniment din categoria business.

Salonul Auriu - luminos și fermecător! Cu un aer deosebit și decorațiuni în cromatică interesantă. Ideal pentru conferinţe și simpozioane, dar la fel de bine poate găzdui petreceri de amploare. Poate fi personalizat în funcție de cerințele și așteptările tale. Cu mese de 6 sau 8 locuri, în varianta de party.  Este situat la mezanin 2 (orientare spre Bdul M. Kogălniceanu). Suprafață: 500 mp.

Salonul Argintiu - modern cu un aer clasic și accente florale subtile. Un spațiu ideal pentru traininguri și conferințe, dar la fel de potrivit pentru nunți, botezuri și aniversări, pentru că permite diferite moduri de dispunere a meselor cu 6 sau 8 locuri la masă. Este situat la mezanin 1 (orientare spre Bd. Kogălniceanu). Suprafață: 300 mp.

Capacitate locatie
280 persoane
Facilitati locatie
  • SISTEM SONORIZARE
  • WI-FI
  • PARCARE
  • PLATA CU CARDUL
  • MICROFON
Cum ajungi la Sergiana Center din Brasov, Brasov
Str. Mihail Kogălniceanu, nr. 15
Brasov, judet: Brasov
Trimite un mesaj reprezentantului Sergiana Center

Evenimentele Mele

Pentru a avea acces la evenimentele planificate, trebuie sa fii autentificat.